Balut Diri Dengan Kain Kafan, ‘Pocong’ Buat Lubang Di Lengan Mudahkan Div4ksin

Pelbag4i kerenah rakyat Malaysia dapat dilihat menerusi media sosial ketika merek4 ingin mengambil suntikan vaks1n di Pusat Pemberian Vaksinasi (PPV).

Kebany4kkan mereka membuat konten t3rsebut sebagai satu bentuk hiburan terut4manya kepada frontliner dan sVkarelawan yang membantu memudahkan urusan suntik4n vaks1n.

Dat4ng PPV berka1n kafan
Sem4lam, video yg dimuat naik oleh seorang sukarelawan di aplikasi TikTok dik3nali sebaga1 @jarimaniiss telah tular apabila merakam kehadiran ‘pocong’ di PPV.

Bu4t lubang di l3ngan
P4stinya ia menj4di perhatian ramai dan mereka semua terhibur melihat 1ndividu berkena4n lengkap memakai kain seperti kain kafan sambil melompat-l0mpat menuju k3 tempat vaksinasi.

NamVn begitu, r4mai yang tertanya-tanya bagaimana frontliner mahu memberikan sunt1kan vaksin k3pada ‘pocong’ tersebut memandangkan dia lengkap membungkus diri dengan kain b3rwarna putih.

Menurut @jarimaniiss, individu berkenaan sudah siap-siap membuat lubang di bahagian atas leng4nnya dan memudahkan suntikan vaksin diberikan. Apa yang lucu, frontliner y4ng bertugas terkejut sehingga terlupa akan nama sendiri!

Pocong pun dah l3ngkap dua dos
Tambah pengguna T1kTok berkenaan, ‘pocong’ terbabit telah melengkapkan dua dos vaksin dan mengVcapkan tahniah diatas tanggungjawab yang dijalankan sebagai rakyat Mal4ysia.

Sumber: TikTok @jarimaniiss

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *