[VIDEO] Lain Macam! Suami Benarkan Isteri Peluk Bekas Teman Lelaki Ketika Bersanding

Yang sudah baca tajuk m3sti ingat perkara ini bahan guravan atau hanya clickbait kan? Mungkin svdah hilang akal suami nak ben4rkan si isteri berpelukan di atas pelam1n dengan bekas teman lelaki dis4ksikan ramai pengunjung yang hadir. N4mun ia berlaku ga1s!

Malah, video tersebut s3mpat dirakam dan dik0ngsi di TikTok oleh salah seorang tetamu merek4. Kejadian ini berlaku k3pada pasangan pengantin di Indonesia dan menjad1 viral kerana perkongsi4n video tersebut.

Jika dilihat video ters3but, bekas kekasih peng4ntin perempuan siap minta izin dari pengantin lel4ki untuk memeluk. Mvngkin kerana perasaan serba salah, si pengantin lel4ki seakan terpaksa mer3lakan hajat lelaki tersebut.

@may4ngkumayBalas @nikennalee well Warganet yg terhormat semua bebas berp3ndapat dipersilahkan ? #fyp
♬ original sound – Mayangkumay

Dah d4pat ‘green light’ apa lagi, lelaki tersebut tervs peluk pengantin perempvan di khalayak ramai tanpa rasa bersal4h. Kemudian memeluk pengant1n lelaki sambil mengucapkan tahniah.

Hurm, y4ng sebenarnya penulis confuse! Adakah bekas kekasih pengantin perempu4n tersebut masih belum ‘move on’ atau dia benar-benar sejenis bersahaj4. Apa yang pasti, ramai kasihan dengan reaksi pengantin lelaki yang seakan t3rpaksa merelakan.

‘Ex’ tak ‘Ex’, peluk-peluk bukan muhrim is a No! Githew!

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *