(Video) Pandu Lawan Arus Jadi Punca Kem4langan, P0lis Buru Pemandu Myvi Kelabu Tersebut

P0lis sed4ng menges4n kenderaan yang dipandu secara lawan arus di Lebuhraya MEX y4ng berjaya dirakam oleh salah seorang kru Astro Awani pada Sabtu lalu.

Menerusi satu kenyataan media dari P0lis Diraja Malaysia (PDRM) memaklumkan bah4wa kenderaan jenis Myvi berwarna kelabu dari arah Wangsa Maju menghala ke ar4h Putrajaya telah dipandu secara melawan arus sehingga mengakibatkan berl4ku kemal4ngan sebuah Proton Wira kerana mengelak daripada kenderaan tersebut.

Justeru itu, pihak PDRM memohon kerjasama kepada pemilik video tersebut dan or4ng ramai yang melihat kejadian tersebut untuk tampil ke Balai JSPT KL bagi memb4ntu mengesan kenderaan tersebut.

Oleh itu, pihak p0lis menyeru kepada orang ramai yang mempunyai sebarang pert4nyaan dan maklumat boleh menghubungi Balai P0lis Trafik Jalan Tun H.S Lee di talian 03-2071 9999 atau Hotline JSPT KL 03-20260267/69.

Sumber: Pdrm I Siakap Keli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

5 T̷ahun Tingg̷alk̷an Duni̷a ‘m̷ak ny̷ah’, Pemud̷a Ini Ten̷ang Bergel̷ar Tuk̷ang Bu̷at Ker̷and̷a

“Sudah Simpan Batu Nis4n, Ker4nda…”, Tinggalkan Dunia ‘M4k Nyah’, Tenang Jadi Tukang Buat Ker4nda Jun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *