Seram, Budak Perempuan Ni Suka Main & Tidur Dengan Anak Patung Kesayangan Berupa ‘Pocong’

Kalau masih ingat lagi, dulu2 ada filem anak p4tung seram yang ‘berny4wa’ iaitu Chukky. Melihat mukany4 saja yang berjah1t itu pun sudah bikin m3remang bulu roma.

Tapi apa yang berlaku di Ind0nesia ini memang b3tul2 m3nyeramkan. Baru-baru ini tular beberapa gambar seorang kanak-kan4k perempu4n yang bergambar bersama anak patung kesayang4nnya.

Namun anak patung itu bukanl4h secomel Teddy Be4r mahvpun Barbie Doll, tapi ia menyerupai salah satu m4khluk halus paling d1takvti masyarakat Melayu khususnya, iaitu poc0ng.

Kelihatan kanak2 ini tidak rasa kekok nak memelvk an4k patung itu. Malah ia selamba ‘mengaj4knya’ untuk bergambar bersama-s4ma d1 depan kamera.

Jika diperhatik4n, kanak2 ini begitu menyayangi 4nak p4tung berkenaan hingga menyoleknya dengan alat s0lek, barangkali untuk k3lihat4n lebih cantik.

Tidak pasti ia berasal d4ri mana, tapi gambar-gamb4r yg dikongsikan melalui akaun Twitter Cryptovasi 1tu mencetus perbualan r4mai.SUMBER:Kumparan / Twitter

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *