[VIDE0] Pelik Makanan Selalu Hilang, Terbongkar Ada ‘Lembaga Seram’ Turun Dari Almari Dapur Waktu Malam & Makan

Curiga kerana makanan seringkali hil4ng, seorang lelaki telah membuat penemuan mengejutkan apabila mendap4ti seorang wanita tinggal di dalam almari rumahnya.

Menurut Daily Star, lelaki tersebvt telah meletakkan kamera tersembunyi di rumahnya bagi menyiasat punca keh1langan barangan makanannya.

Hasilnya, dia menyaksikan kelib4t seorang wanita keluar daripada sebuah ruangan tinggi di dalam almari s3belum berhati-hari turun ke bawah.

Wanita itu kemudiannya dirakam m3nuju ke sinki dan didakwa membuang air di dalamnya sebelum membuka peti s3juk untuk mengambil makanan.

Tambah portal itu, suspek juga d1lihat duduk di atas sofa sambil menonton televisyen sebelum mengambil sn3k di dalam peti sejuk dan pulang ke ‘lokasi persembunyian’.

Lantaran itu, pemilik rumah ters3but telah menghubungi pihak polis bagi menahan pelaku berkena4n.

Hasil siasatan, diperc4yai wanita itu telah tinggal di dalam almari itu selama dua minggu.

“Saya tak tahu macam m4na dia boleh masuk ke situ. Satu-satunya laluan masuk ialah melalui tingkap k3rana saya berada di tingkat atas dan ada laluan kecemasan,” kata lelaki 1tu.

“Pihak polis percaya dia d4tang untuk merompak saya, bila saya tiada, dia putuskan untuk terus tingg4l di ruangan berkenaan.

Video itu telah dirakam p4da 2009 namun kembali tular selepas mendapat lebih 20 juta tontonan di laman Y0utube setakat artikel ini ditulis.

SUMBER:siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *