[VIDEO] Ibu Suruh Anak Bagitahu ‘Makhluk Halus’ Kereta Sudah Penuh Tak Boleh Tumpang, Tiba-Tiba Ada Suara Misteri Yang Jawab..

Seor4ng wanita terkejut apabila mend4pati anaknya boleh melihat d4n berk0munikasi dengan makhuk halus yg terdapat di sekolahny4.

Rak4man video perbualan di antara ibv dan anak itu dimuat n4ik di laman sos1al hingga menarik perhatian ram4i dan menjadi tul4r.

Dif4hamkan, kejadian itu berlaku d1 salah sebuah sekolah r3ndah di Songkhla, Tha1land, sewaktu dua beranak ini s3dang berteduh dari huj4n lebat.

Sew4ktu kejadian, si ibu dipercayai m3lihat anaknya bercak4p sendirian di had4pan sebuah bilik komputer aras 2 di bangunan sekolah itv.

Mel1hatkan tiada sesiapa pun yang b3rada di situ, wanita itv menjadi hairan d4n terus merakam aksi anakny4.

J3lasnya, ini bukanlah kejadi4n pertama kerana anaknya pern4h bercakap s3ndirian dan seolah-olah sed4ng berkongsi minuman dengan ‘s3seorang’.

R4kaman video perbualan di ant4ra ibu dan anak itu dimuat n4ik di laman s0sial hingga menarik perhati4n ramai dan menjadi tul4r.

J1ka tidak dapat lihat video, b0leh lihat di sini YOUTUBE
Ibvnya bertanya lebih lanjut m3ngenai rakan ghaibnya yg sering berbual dengan k4nak-kana itv.

An4knya memberitahu b4hawa rakannya itu sedang lapar n4si dan ketika ditanya si4pa, dia menyifatk4n rakannya itu sebagai adik yang ik4at rambut, memakai k4sut berwarna mer4h jambu serta bertubuh kec1l.

B1mbang diekori ent1ti itu, wanita tersebut meminta anaknya vntuk memberitahu y4ng mereka sudah m4hu pulang dan tidak boleh ikut sekali ber1kutan kereta svdah penvh.

J1ka tid4k dapat lihat video, boleh lihat di sini YOUTUBE
L3bih m3ngejutkan apabila kanak-kanak itu menyampaikan pesan4n ibunya, k3deng4ran suara misteri yang menyahut dan membalas perkata4n ‘krub’.

M3nzah1rkan rasa bimbang dnegan keadaan yang dilalui anakny4, si ibu m3njel4skan ini bukanlah kejadian pertama kerana anaknya p3rnah bercakap s3ndir1an dan seolah-olah sedang berkongsi minuman dengan ‘s3seorang’.

SUMBER: Kru Ju Taksaporn Yodthong

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *