Berkahwin Dengan Warga Asing… Wanita Melayu Ini Kongsi Pengalaman Yang Tak Dijangka..

Perk4hwinan campur dalam masyarak4t kita bukanlah perkara asing l4gi. Cuma car4 penerimaan sahaja yang kad4ng-kadang berbeza. MentaIiti raky4t kita kad4ng-kadang memandang hin4 kep4da pasangan yang berkahwin campvr. Bukankah kal4u sudah itu jodoh yang tertVlis kita seharusnya menerima ket3ntuan ters3but.

Wanit4 yang bernama Fila ini tVrut berkongsi kisah pertemuan mer3ka yang tid4k disengajakan. Tertarik d3ngan sikap mat4ng dan tidak sedik1t pun meng4mbil kesempatan, Fila yak1n dia adalah lelaki yang terbaik bvatnya.

Pad4 suatu hari yang sangat cer4h, kah! permulaan cerita. I ing4t masa tu har1 Khamis, i dekat tempat kerj4. I had a problem with someon3 (it’s a girl bukan ex bf ok) and was trying t0 av0id the situation, i turn3d off my phone and decided not to go back home. s0 i took mrt to pavilion, i w4s confused. at this age I don’t like to make wr0ng decision in my life and 1 also don’t like to upset people, so I was think1ng what should I d0.

SUMBER:perakinsights

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Ank Tapir Ini Masih Belum Ada Nama? RM1o,ooo Menanti Kepada Siapa Yg Berjaya Bagi Nama

Jeff bersama pekerjanya melihat an4k tapiir yang baru dilahirkan itu. FOTO ihsan pembaca Pemilik 99 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!