Wanita Mengidam Lamborghini Dan Pernah Borong Vellfire ‘CASH’, Longgok Duit Atas Meja..

Sejak kelmarin, seorang usahawan pr0duk dikenali sebagai Anes Ayuni telah tular di laman media sosial seperti vide0 dirinya yg merayu kepada suami untuk membelikan sebuah kereta mewah jen1s Lamborghini.

Lebih membuatkan netizen terkasim4 adalah harga kereta berkenaan yg bernilai RM3 juta lebih dan dia membuatkan 4lasan bagi mendapatkan kereta tersebut dengan memaklumkan anak sulung mer3ka di dalam kandungan yg teringin kereta itu.

Borong 2 Alphard terus
Namun begitu, disebabkan video ters3but tular, warganet mulai mengorek lagi video-video founder produk berusi4 18 tahun di sosial medianya terutama di aplikasi TikT0k.

Apa yg ditemui adalah 1 vide0 menunjukkan wanita tersebut membeli dua biji kenderaan jenis Toyota Alphard s3cara cash dengan duit tersebut dilambakkan di atas meja.

Letak dalam plastik sampah je
Sudah pasti pelbagai reaksi dari n3tizen diperoleh kerana jarang berlaku pembelian kereta menggunakan duit tvnai. Lebih mencuri perhatian adalah cara founder berkenaan yg memasukkan dvit berkepuk-kepuk itu ke dalam plastik sampah dan di bawa ke showroom ker3ta.

Susulan daripada itu, rata2 warganet telah meninggalkan k0men yg pelbagai di akaun Twitter @_NazriH s3lepas dimuat naik kembali olehnya.

Minta diskaun ke?
Kebanyakkan mereka hairan mengapa wan1ta tersebut membeli kereta secara cash sedangkan boleh saja menggunakan k4d kredit ataupun kaedah lain.

Sikap menunjuk-nunjuk yg dimuat n4ik ke TikTok itu nyata mendatangkan rasa kurang senang netizen yg melihat p3rilakunya memperlakukan duit seperti tiada nilai kerana meletakkannya di d4lam beg plastik sampah.

Kenapa beli cash kalau boleh buat lo4n

Kenapa masih ada yg suka menunjvk2

Bayar guna kad kredit kan sen4ng?

Kenapa tak pakai facem4sk?

Duit banyak mampu bayar k0mpaun kot

Ada yg nak split the te4 ke?

Kalau kita takut nak tunjvk2 macam ni

SUMBER:Twitter @_NazriH, T1ktok @ayunieso24 I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *