Setelah Hampir 2 Bulan Lebih Caprice Selamat Pulang Ke Malaysia, Menaiki Kenderaan P0lis Ke Tempat Kuarantin

Sele.pas hampir 2 bulan lebih bekelana ke Timur Tengah untuk menjalankan misi #RoadToGaza, akhirnya selebriti dan influencer terkenal ini, Caprice atau nama sebena.rnya Ariz Ramli selamat pulang ke Malaysia.

Seleas pelbagai kontroversi dan cerita tercipta,Ariz Ramli telah memuat naik video yang berdur.asi 20 saat itu dan beberapa gambar ketika dalam kapal terbang menuju ke Malaysia dan seti.banya dia di Tanah Air.

Menaiki kenderaan p0lis
Kepulangannya telah ‘disambut’ oleh pihak be.rkuasa bagi memastikan keselamatan influencer tersebut agar lebih terjamin susulan pe.lbagai kontroversi atau ceri.ta yang telah diciptanya sejak berada di Jordan lagi.

Dapat dili.hat Ariz Ramli menaiki kenderaan polis sebelum melakukan sanitasi untuk dib.awa ke tempat kuaran.tin.

Proses semua berja.lan dengan lancar

Menerusi video yang dikongsikan ke IG storynya, proses sebelum menuju ke tempat kuar.antin seakan berjalan dengan lancar. Dia juga memberikan kerjasama yang baik dengan membe.rikan butiran2 untuk disemak oleh frontliner yang bertugas.

Terdahulu, sebelum kepulangan Caprice ke Malaysia, dia sem.pat dikongsikan 1 video muzik terba.ru yang memperlihatkannya mena.iki Range Rover di padang pasir.

Hal ini telah mencetuskan pelbagai kata-kata belakang oleh warganet dengan mempertikaikan ‘jihad’ yang diwar-warkan kerana apa yang diperhatikan ketika ini cuma lagu baru yang telah dilancarkan olehnya tempoh hari.

SUMBER: Intagram Caprice I Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Anak M𝐚ut Dilanggar Bas, Ibu Tuntut Pampasan RM8.1 Juta..

ANAK adalah segala-galanya buat wanita yang bergelar ibu. Malah demi anak, seorang ibu itu sanggup …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *