[VIDE0] Pemuda Menyakat Ibunya, Tiada kepala. Reaksi Ibunya Buat Ramai Terhibur

Biasanya kita semua ni akan ada satu perangai, di mana kita n4k menyakat atau pr.ank kawan-kawan mahupun ahli keluarga sendiri. Selalvnya perkara ini dibuat saja2 atau untuk kenakan di hari istimewa merek4.

Lebih kur.ang sama dengan kisah yang nak dikongsi kali ini, apa.bila niat seorang pemuda ini na.k prank si ibu bertukar sebalik.nya.

Prank tak ada kepala

Baru-baru ini, viral sebuah video dimuat naik oleh seo.rang pemuda dikenali sebagai Ricky di mana dia cuba untuk meny.akat ibunya.

Menerusi posting yang dikongsikan mel.alui akaun @alvanorickyy, dia menunjukkan barang- barang da.n pakaian yang sesuai untu.k menjalankan misinya ters.ebut.

Dia menyia.pkan barangan seperti baju, kotak beserta topi dan meletakkannya di atas kerusi maka.nnya. Selain itu juga, dia berlakon seakan sedang membaca surat khabar supaya tak kelih.atan oleh ibunya.

Ibu nya te.rkejut.. Terus balas ‘den.dam’

Selepas bebe.rapa ketika, ibunya dilihat masuk ke ruangan makan tersebut dan alan.gkah terkeju.tnya bila dia melihat su.suk tubuh yang tiada kepala itu. Sambil beristighfar, ibunya terus berpatah ba.lik keluar dari ruangan itu. Siapa saja tak terk.ejut kalau begitu.

Namun ibu.nya bukan terus lari pergi, rupanya dia da.tang semula sambil membawa ban.al peluk yang diambil. Tak cakap banyak, ibunya terus memukul susuk tubuh direka anaknya itu sekuat hati. Dah mendapat.

Posting video tersebut dah menjadi bualan ramai netizen, dan sehingga kini ia nya dah meraih sebanyak lebih daripada 840k views di TikTok.

“Kalau mak aku dah lama halau keluar rumah”

Menjen.gah ke ruangan komen, nyata tindakan Ricky itu membuatkan rata-rata warganet berdekah melihatnya. Bukan itu saja, ada yang bergurau mengata.kan beruntung dia hanya dipukul sebegitu serta ramai yang terhibur bila melihat reak.si ibunya itu.

Anjay Mita Maaf Lu Sama Ama

Mak Dia Relax Je Kalau Aku Dh Kena Halau Dah.

Nampak Muka Mak Dia yang Geram Dapat Anak Kaki Prank..

Nasib bantal peluk, kalau ibu min dah bantai guna rotan je. Sakit oi bila ingat!

SUMBER:lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!