Kantoi Dua Petugas Kesihatan Lakukan Hubungan Int1m Dalam Ambulans, Kedua-duanya Dipecat..

Kantoi Dua petugas kesihatan vnit kecemasan di Britain dipec4t selepas dit4ngkap melakukan hubungan s3.ks di bahagian belakang sebu4h 4mbulans, lapo.r akhbar The Sun semalam.

Sal.ah seorang pelaku tersebut, Emma Croydon dilihat memandu k3nderaan mili.knya ke tempat meletak kenderaan kelab bola sepak Portsmouth FC sebelum masuk ke bahagian belakang sebuah 4mbulans bersama pemanduny4.

Keti.ka 2 pengawal keselamatan mendekati 4mbulans tersebut, m3reka terkejut 4pab,ila mendapati Emma dan lelaki tersebut sedang menanggalkan p4kaian.

lnsi.den 1tu disiasat dan kedua-dua mereka dipecat 4tas kesalah4n salah Iaku.

Emma bagaimanapun berkata, pengawal keselamatan telah menipu t3ntang 4pa yang dilihat mereka.

Ketika kejadian, Emma yang merupakan penjaga ambulans tersebut d1katakan mengambil cuti sakit apabila petugas keselamatan mendakwa melih4t kenderaan itu masuk ke dalam stadium bola sepak Fratton Park di mana 1 unit pusat pemindahan darah sedang beroperasi.

Kedua-dua ambulans dan kenderaan Emma diparkir bersebelahan 4ntara satu sama lain sebelum dia dilihat masuk ke dalam ambulans tersebut.

Panel menggugurkan dakwaan Emma dengan mengatakan bahawa dia t1dak percaya pengawal keselamatan itu menipu, malah perbuatan kedua-duanya tvrut dirakam sistem televisyen litar tertutup (CCTV). – Agensi

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *