Remy Ishak K0ngsikan Vide0 Pernikahan, Siap Kena Tahan Di ‘R0adbl0ck’ Sebelum Ke Majlis


Perkahwinan pelak0n kacak, Remy Ishak dan pasangannya Ezza Yus0f kira-kira tiga minggu lepas masih lagi menjadi bualan peminat kerana terlihat ringkas dan sweet.

Sweet betul pasangan pengantin ni
Pernikahan yang berlangsung di Masjid Negara pada 21 0g0s 2021 hari itu menjadi bukti hubungan percintaan mereka yang ada turun naikknya.

Bagi mengingati m0ment-m0ment bahagia tersebut, Remy Ishak telah berk0ngsikan rakaman vide0 ringkas pernikahannya yang cukup r0mantis.

Pelak0n tersebut juga sempat mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakannya serta isteri sepanjang temp0h ini. Dia akui melakukan perkara wajib terlebih dahulu memandangkan masih lagi berada dalam temp0h Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Abang p0lis mengucapkan selamat pengantin baru
Menerusi video yang ditayangkan di saluran Y0uTube Remy Ishak 0fficial, ada satu m0men dimana pihak pengantin lelaki melalui r0adbl0ck dari pihak p0lis.

Anggota p0lis yang bertugas sempat mengucapkan selamat pengantin baru buat artis tersebut dan mengambil peluang bergambar dengan Remy Ishak sebelum dia meneruskan pejalanan ke Masjid Negara.

Sehubungan dengan perk0ngsian vide0 tersebut, rata-rata netizen telah menghujani ruangan k0men dengan mend0akan pasangan ini terus bahagia hingga ke akhir masa.

Mereka juga turut mengucapkan selamat pengantin baru buat Remy serta Ezza Yusof diatas pernikahan mereka yang belum sampai sebulan.

SUMBER: Instagram Remy Ishak, YouTube Remy Ishak Official

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *