[VIDEO] Kanak-kanak Tersangkut Pada Layang-Layang Gergasi Dan Terbang Melayang..

Satu tragedl yang tidak dijangka tel4h berlaku melibatkan seorang k4nak-k4nak perempuan berusia 3 tahun yang tel4h melayang bersama sebuah l4yang-l4yang gergasl gara-gara tersangkut sekaligvs terbang sehingga mencecah 100 kaki ke udara dalam sebuah festival yang bertemp4t di Taiwan.

Jika diamati pada video ini, kanak-kanak itv tersangkut pada ekor l4yang-l4yang gergasl tersebut dan ketika layang-layang itu diterbangkan, m4ngsa dengan tidak disangka-sangka telah ditarik dan ikvt sekali terbang bersama ke udara. Angin yang berhembus agak kuat pada m4sa itu dan pula memang sesuai digunakan untuk menerbangkan l4yang-l4yang, j4di tidak mustahil l4yang-l4yang gergasi itu mampu mengangkat seorang k4nak-k4nak.


K4nak-k4nak itu terlihat seakan-akan melayang ke udara dan berputar-putar mengikut arah l4yang-l4yang sehingga berjaya digapai semula oleh orang awam dan akhirnya diselamatkan. Kanak-kanak itu dikira amat bernasib baik kerana terdapat ramai orang pada masa dia mula-mula jatuh kembali ke tanah untuk menyambutnya. Orang ramai yang menjadi saksi kejadian itu sudah semestinya terkejut dan terg4mam dengan sesuatu yang berlaku sekelip mata dan amat diluar jangkaan serta boleh dikatakan agak 4neh.

K4nak-k4nak perempuan tersebut kemudiannya dibawa ke h0spital bagi mendapatkan r4watan selanjutnya. Laporan telah mengesahkan yang dia tidak mengalami apa-apa kecedera4n fizika1 dimana hanya terdapat cal4r ringan di bahagian muk4.

SUMBER:imuslimnetwork

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *