Al-fatihah.. KoperaI Rozlan Shahruddi Menemui AjaI Ketika PuIang Ke Rumah. Salam Takziah buat keluarga

Pena.mpang: Anggo.ta poIis yang dalam perjaIanan puIang ke rumah m.aut selepas motosikal ditun.ggangi meIanggar beIakang sebuah Iori di Jalan Kota Kinabalu-Pa.par, dekat Ke.m Lok Kawi, Putatan di sini, semalam.

Dalam kejadian 11.59 malam itu, mngsa KoperaI Rozlan Shahruddi Abd Ajik, 35, disahkan mnllnggaI dunia di lokasi kejadian aklbat cede.ra paarah.

Difahamkan kejadian berlaku ketika mngsa yang bertugas di BaIai PoIis Pu.tatan dalam perjalanan pulang ke rumahnya di PPR Kampung Segi.ndai, Klnarut, Papar.

Ketua P0Iis Daerah Penampang Deputi Superintendan Mohd Haris Ibrahim berkata, si.asatan awal mendapati mot0sikal mngsa dipeercayai meIanggar dari arah beIakang sebuah Ioori.


“Aklbat itu, mngsa p4rah dan m4aut di tempat kejadian yang disahkan oleh pegawai peru.batan. M4yat mngsa dibawa ke Hspital Queen Elizabeth I untuk be.dah s.iasat.

“Ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan JaIan (APJ) 1987,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Mohd Haris yang turut berada di lokasi kejadian berkata, pemerg.ian mngsa adalah satu kehiiIangan yang besar kepada seluruh keluarga Ibu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Pena.mpang.

“Terima kasih di atas khldmat bakti yang dicu.rahkan sepanjang pekhidmatanmu. Seluruh warga lPD Penampang menzahirkan ucap4an tkziah di atas pemerg1an K0peraI Rozlan,” katanya.

SUMBER:Dayak.com

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!