Diam2 dah berhijab? “Kalau tak, nampak garang”Mas Idayu dipuji manis ..

Penampilan seorang penyanyi dangdut popular, Mas Idayu yang m3ngenakan hijab hampir dua minggu lalu mengundang perhatian dan persoal4n netizen sama ada dia sudah mengambil keputusan untuk berhijr4h.

Menerusi laman sosial Instagram nya, dapat dilihat peny4nyi berusia 49 tahun itu tampil lebih sopan dengan memuat naik posting m3maparkan aktiviti harian kepada peminat dan pengikutny4.

Salah satunya adalah gambar penyanyi yang popular dengan panggil4n ‘mummy’ itu sedang melakukan aktiviti ‘dine-in’ atau makan di rest0ran pada 1 September lalu sehingga menerima lebih 30,000 tanda suk4.

Meskipun tiada kenyataan rasmi mengenai ‘penghijrahan’ tersebvt, Gambr penyanyi lagu Cintaku 100% itu turut dihujani komen peminat d4ri negara seberang Indonesia yang bersyukur serta memuji penampilan bah4ru b3rkenaan.

Malah, ada juga segelintir individu meng4takan penyanyi yang pernah menerima jolokan ‘Ratu Gelek’ itu kelihat4n semakin muda dan berseri selain mendoakan supaya dia kekal istiqamah d4lam menutup aurat.

Cantiknya! Sejuk hati teng0k

Lain muka.. kalau tak, n4mpak garang!

Nampak lagi muda, mac4m anak dara

Moga terus istiqam4h

Aura yang lebih terp4ncar

Sebelum ini, terdap4t beberapa artis wanita turut terbuka berkongsi imej baharu mereka sep3rti Betty Rahmad, Nana Mahazan, Izara Aishah, Farah Nabilah dan ramai l4gi.

SUMBER: Instagram Mas Idayu

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *