Video Berpakaian Seperti ‘Nun’, Aksi Wanita Seakan ‘Menari’ Dengan Model Rangka Manusia Di Tapak Kubur Undang Tanda Tanya

Seorang w4nita yang berpakaian seperti biarawati membuatkan oraang ramai tergamam 4pabila bertindak menari bersama 1 model rangka manusiaa ditemani rangka 4njing di sebuah tapak perkuburan.

Menurut Daily Star, kelibat wanita itu telah dirakam salah sseorang saksi di Hull G3neral Cemetery, United Kingdom.

“Dia s3dang menari dengan rangka. Ia betul-betul menarik pperhatian ramai, orang b3rhenti untuk melihat, begitu juga mereka yang bberada di dalam kereta,” kata salah seorang saksi seperti dipetik pportal itu.

Salah seorang saksi lain pula berpendapat aksi waanita itu mvngkin merupakan sebahagian daripada projek seni atau lakonan semaata-mat4.

Kejadian itu dipercayai berlaku pada 11 September dii sal4h satu perkuburan bersejarah yang menempatkan mangsa-mangsa penyakit koolera yang men1nggal dunia sejak tahun 1847.


Tamb4h portal tersebut, tapak perkuburan itu terus diguvnakan sehingga ia ditutup pada 1972 dan tidak lagi berfungsi sehingga haampir 50 tahun.

Sumber: Daily Star

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.