Seorang Lelaki Warga Emas Ditemui Menlnggal Dunia Di Kerusi Menunggu Kaunter Jpj. Salam Takziah Buat Keluarga

KAJANG – Seorang Ielaki wrga emas ditemui tldak se.darkan diri di kerusi temp4t menu.nggu di kaunter Jabatan Penga.ngkutan JaIan MaIaysia (JPJ) caw4ngan Bangi di sini, hari ini.

Ketua P0Iis Daerah Kajang, Asisten K0misioner Mohd. Zaid Hassan berkata, pihakny4 menerima panggilan berhubung kejadian daripada seorang lndividu pada jam 10.21 pagi.


“Mngsa m3rupakan seorang lelaki warga tempatan berusia 76 tahun dan ditemui tldak se.darkan diri di kerusi tempat menu.nggu di kaunter JPJ berkenaan.

“AmbuIans telah dihubungi dan pegawai kesi.hatan telah mengesahkan kema4tian wrga emas terbabit,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Mohd. Zaid memberitahu, m4.yat mngsa telah dihantar ke Unit F0rensik Hspital Kajang untuk t.indakan Ianjut dan ke.s diklas1fikasikan sebagai matl menge.jut.

“Orang ramai yang mempunyai sebarang makIumat mengenai k.es ini boleh menghubungi pegawai penyi.asat atau hadir di mana-mana baIai poIis berhampiran untuk memberi makIumat,” jelasnya.

Sumber: K! ONLINE.

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *