“Menyambut Hari Lahir Yang Berbeza”, Shuib Bawa Anak2 Ziarah Pusara Arwah Isteri

Pada tahun ini mungkin tidak lagi sama seperti tahun-tahun sebelvmnya buat Shuib waktu menyambut hari lahir isteri tersayang, Allahyarham Siti Sarah Raissuddin tanpa kehadirian insan tersangat istimewa itv.

Tapi perancangan Allah S.W.T cukup berbeza kali ini ker4na Dia menggantikan dengan seorang ‘malaikat kecil’ sebagai had1ah dari arwah iaitu Ayash Affan yang baru sahaja dibenarkan pulang ke rum4h sehari sebelum hari lahir Siti Sarah.

Bawa anak2 ke pus4ra arwah

Jadi, bersempena d3ngan hari lahir arwah, Shuib telah membawa ahli keluarga serta ketiga-tiga anaknya selain Ayash ke pusara Siti Sarah yang telah meninggal dunia p4da 9 Ogos 2021 yang lepas.

D1 ruangan kapsyen yang ditulis , Shuib seakan bermonolog dengan m3mberitahu yang dia serta anak-anak datang untuk menyambut hari lahir arw4h di ‘rumah’ baru arwah. Walaupun keadaan telah jauh berbeza, namun pel4wak tersebut memaklumkan yang rasa cintanya tetap utuh.

“Selamat Ulang Tahun kelahiran yg ke-37 Sayang. Harini I dengan Anak2 sambut Birthday you dekat rumah baru you. InsyaAllah, walaupon berbeza keadaan, I tau you ade je dengan kitorang, RASA CINTA YG TETAP SAMA INSYAALLAH. Semoga Allah ampunkan segala dosa, dan Allah letakkan U disyurga Tertinggi. InsyaAllah, SEMOGA ALLAH SATUKAN KITA SEMUA DI SYURGA. AMIN, AL FATIHAH SITI SARAH BT RAISSUDDIN 5 Sept 1984 – 09 Ogos 2021,” tulisnya

Anak bongsu sudah dibawa pulang ke rumah
Terdahulu, usahawan dan pelawak tersebut telah memuat naik ke media sosialnya berkenaan kepulangan anak bongsu tersayang, Ayash Affan ke rumah selepas lebih sebulan berada di hospital sejak dilahirkan.

Dapat dilihat anak-anaknya yang lain menyambut kehadiran adik mereka dengan begitu gembira. Shuib juga menyifatkan yang Ayash merupakan hadiah teristimewa kepada dia dan anak-anak yang lain oleh arwah isteri sebelum kepulangannya kepada Illahi.

SUMBER: Instagram Shuib Sepahtu

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *