Seorang Pemuda “Memaku” Seat Motor Untuk Menyakinkan Kekasihnya Yang Kuat “Cemburu”..

Perasaan cembuuru dalam hubungan adalah normal. Tetapi jika perasaan ceemburu itu terlaalu menebal, ia boleh mendatangkan kerugian dalam huubungaan.


Baaru-baru kisah ini seorang lelaaki mengejutkan warga laman sosial dengan cara unik yaang dilakukannya. Khoirul Anam seriing dituduh membonceng banyak pereempuan menggunakan moto0sikalnya. Bagi meredakan kecemburuan temaan wanitanya, Khoirul melaakukan pengubahsuaian pada kenderaannya itu.

“Kamu selalu tuduh saya boonceng awek lain. Kalau motor saya dah ubah suai macam ni, kamu masih nak meenuduh saya lagi ke? Saya teman lelaki yang setia,” tulisnya paada status di Facebook.


Demi menunjukkan keseetiaannya pada teman wanita, Khoirul mengambil keputusan untuk memaku yang banyak di bahagian tempat duduk belakang motosikalnya agaar tiada yang dapat duduk di belakangnya, sekali gus meredakan rasa cembuuru si kekasih.Pengubahsuaian yang unik itu dimuat naik di Facebook dan menerima banyak reaksi netizen sehingga p0sting itu dimuat naik dan dikongsi lebih dari 28 ribu kali.

Pengubahsuaian itu juga meembuatkan teman wanitanya tidak dapat duduk di bahagian belakang dan terpaaksa mencangkung di bahagian depan penunggang sekiranya mahu meengikuti lelaki itu ke mana-mana. – Agensi

SUMBER:BeritaPerak

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *