Seorang Wanita M4ut Apabila Tercampak Keluar Dari Kenderaan Selepas Proton Iswara Dipandu Ibunya Bertembung Dengan Perodua Myvi.

TENOM: Seorang wanita m4ut selepas tercampak keluar dari kenderaan dipandu ibunya dalam kem4langan membabitkan 2 buah kenderaan di Kilometer 11, Jalan Tenom-Keningau, semalam.

Dalam kejadian jam 5.30 petang itu, mngsa berus3ia 25 tahun disahkan men1nggal dunia di lokasi kejadian akibat kec3deraan p4rah di badan dan kepala.

Ibu mngsa berusia 54 tahun hanya mengalami kec3deraan dan dirawat di Hospital Tenom.

Ketua Polis Daerah Tenom, Deputi Superintendan Hasan Majid berkata, mngsa tercampak keluar dari kenderaan selepas Proton Iswara dipandu ibunya bertembung dengan Perodua Myvi.

“Ibu mngsa dipercayai mengalami kec3deraan dalaman dan dihantar ke hospital untuk rawatan lanjut.

“Pemandu Perodua Myvi bersama anaknya tidak mengalami kec3deraan serius dan dirawat sebagai pesakit luar,” katanya ketika dihubungi, hari ini.

Hasan berkata, m4yat mngsa dihantar ke hospital untuk tindakan selanjutnya dan kes disiasat mengikut Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

SUMBER:Berita Harian

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!