[VIDEO] 4 Bulan Bercinta Dilayan Seperti Seorang Baby…, Gadis Terharu Pakwe Janji Akan Suapkan Sampai tua

Apabila menjalin hubungan cinta, semua perkara yang dilakukan oleh pasangan akan menjadi indah sehingga kadang-kala boleh pula tersenyum seorang diri.

Apatah lagi ketika dating, si lelaki terutamanya ‘bertukar watak’ gentleman yang sedaya upaya memenuhi kehendak dan melayan teman wanita dengan penuh kasih sayang.

Bagi seorang gadis Sofianorhanie Sabari, dia pasti berasa bertuah apabila memiliki kekasih hati yang gemar menyuapkannya makanan setiap kali mereka bertemu.

Moment2 sweet berkenaan dimuat naik gadis berusia 23 tahun itu menerusi sebuah video di platform TikTok sehingga mengundang perhatian ramai.

Layan seperti seorang baby…

 

Menerusi video berdurasi 20 saat itu, dia yang mesra dipanggil dengan panggilan Phia menulis pada kapsyen, teman lelakinya Haris pernah berkata akan terus melakukan perkara tersebut hingga ke hari tua.

“When he said: Sampai tua pun I akan suap you makan,” tulis Sofianorhanie.
Difahamkan, pada Mac lalu, genap sebulan mereka menjalin hubungan cinta selepas mula berkenalan melalui hantaran mesej di laman Instagram dan bertukar nombor telefon.

“Has been a month knowing you. Thank you”

Video suapan itu meraih satu juta tontonan selain lebih 4,000 komen warganet yang memberikan pelbagai reaksi dimana kebanyakan seolah-olah cemburu melihat ‘kemanisan’ pasangan tersebut.

I’m in pain watching this!

Moga aku dapat lelaki macam ni jugak…

Jiwa single aku meronta2

SUMBER:Ohmymedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *