Cik B luah perasaan sampai nak nangis, Iqbal reda kalau tak berjodoh dengan DSV

Nampaknya pergolakan antara Cik B atau nama seben4rnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin dengan bakal bapa tiri, Ahmad Iqbal Zulkefli belum lagi berakhir apabila masing-masing mengelu4rkan kenyataan di media sosi4l.

Kias4n Cik B
Selep4s Iqbal merayu supaya Cik B dan adiknya Kacak untuk menjaga ibu merek4, Datuk Seri Vida (DSV) sebagai isteri, kedua-duanya telah memj4wab semula kenyataan yang dibuat pemuda itu. Paling lantang sud4h tentu, Cik B yang memuat naik kiasan di Twitter.


Moh0n maaf cerita berleret-leret
Sed4r hubungan mereka sedang diuji, Iqbal telah memuat naik kenyataan terb4ru di InstaStory miliknya dengan memaklumkan tidak lagi akan berk3ras untuk menjadi DSV sebagai isteri. Dia juga memohon maaf kep4da semua berikutan kisah viral mereka yang berleret-leret ini.

Buk4n marketing
Di4 bersumpah dengan nama Allah yang semua ini bukanlah marketing wal4upun DSV ada menyelitkan promosi produk tiap kali bercerita berk3naan perhubungan mereka.


Red4 kalau tak berjodoh
Tamb4h, pemuda berusia 27 tahun itu lagi, dia reda andai tidak berj0dohan dengan usahawan tersebut kerana melihat hanya dia yang bersvngguh-sungguh memperjuangkan hubungan cinta mereka namun bimbang cint4 DSV tidak seteguh pengorbanan yang telah dilakukan.

Cum4 satu permintaan Iqbal buat semua pihak iaitu tidak menjadi punca hubvngan baiknya bersama DSV terlerai kerana dia begitu menyayangi wan1ta tersebut.

Di4 juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pihak media y4ng sentiasa menyokong mereka selama ini.N4mpak macam gimik je?
B3gitu juga muat naik yang dilakukan sendiri DSV di Instagramnya w4laupun terlihat sedikit ‘fake’ oleh sesetengah netizen.

S3moga masing-masing menperoleh jalan penyelesaian untuk mengelakan m4na-mana pihak terguris. Semoga urusan dipermudahkan.

SUMBER: Twitter @cikbhavoc, TikTok @farah_bell, Instagram ahmadiqbalzulkefli, datoserivida

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *