[VIDEO] Menyeramkan Apabila Wanita Ini Nampak Sosook ‘Budak’ Main Basikal Sebelah Tanah Perkubuuran Jam 2.30 Pagi

Bila bercakap soal kisah seraam, mesti perkara seperti penampakan kelibat atau kedengaran bunyi seperti orang mengilaai jadi benda yang biasa dikoongsikan oleh ramai.

Tapi apa yang korang akan buat, kalau ternampak satu kelibaat budak yang tengah bermain pada waktu awal pagi disebelah kawasan perkuuburan macam kisaah ni?

Nampak budak perempuan main basikal seorang diri

Sejak beberaapa hari lalu, sebuah kisaah seraam oleh seorang wanita ini menjadi viral selepas didakwa dia terlihat kanak-kanak perempuan bermain seorang diri tanpa pengaawasan ibu bapa.

Menerusi satu perkongsian yang dimuat naik oleh Nur Farhana Dewajurti Nasution, dia menunjukkan aaksi seorang ‘budak’ perempuan yang sedang bermain basikal seorang diri berhadapan tanaah perkuuburan.

Menurut Farhana, sewaktu itu dia hendak keluar untuk pergi ke bandar dan memang dia perlu melalui sebataang jalan di sebelah kawasan tanah perkuburan tersebut. Sewaaktu dia lalu jalan itu, dia nampak seorang anak kecil ni main sendiriaan di situ.

Disebaabkan terkejut dengan situasi yang berlaku jam 2.30 pagi itu, Farhana memaanggil anak lelakinya untuk menemaaninya keluar dan mendekati kanak-kanak perempuan tersebut.

Farhana juga mendaakwa dia meminta anak lelakinya menegur budak perempuan tersebut sambil mengeluaarkan telefon untuk merakam suasana yang berlaku di sebelah tanaah perkuuburan itu.

Perkongsian itu telah mendapat perhaatian ramai, dan sehingga kini posting tersebut telah meraih lebih dari 64k tontonan di TikTok.

“Betoi ka budak ka benda lain”

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet masih lagi memperdebatkan tentang sosook kanaak-kanak perempuan yang kelihatan dalam video tersebut. Ada yang memberi pandangan bahawa itu mungkin bukanlah sosok manusia sebab melihat pada kawasan dia bermaain dan tanpa pemantauan oleh kedua ibu bapa pada waaktu sebegitu.

Selain itu juga, ada yang turut berkoongsi pengalaman mereka yang pernah tinggal dan membesar berdekatan dengan kawasan perkuuburan seperti ini.SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG DI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *