‘Dia Kecewa Kerana Masih Single’ – Lelaki Kesal Kemaluannya Tersangkut Pada Kunci Mangga

Dalam satu kees pelik di Bangkok, Thailand, seorang lelaki berusia 38 tahun terpaksa dikejarkan ke hospital selepas kemaaluaannya tersangkut pada kunci mangga.

Mangsa terdahulu menyembunyikan kesaakitaannya itu selama dua minggu. Namun disebabkan tidak mampu lagi menahan kesaakitaan itu, dia memaklumkan kepada ibunya mengenai masalah yang dihadapi itu yang kemudian terus dibawa ke hospital untuk mendapatkan bantuan.

Bagaimanapun, sebaik saja tiba di hospital doktor memaklumkan maangsa sudah terlambat dan kemaluannya mengalami kecaacaatan buat selama-lamanya.

Difahamkan, maangsa yang tidak didedahkan identiti itu masih bujang dan tinggal bersama dengan ibunya. Menurut ibunya, anak lelakinya itu kecewa dengan statusnya yang masih bujang dan menggunakan kunci mangga untuk ‘menggosok’ kemaluannya.

“Dia beritahu saya yang dia berbuat demikian kerana bosan dan suka letak kemaluannya pada lubaang kecil. Saya sangat marah pada dia yang membuatkan rasa malu dengan apa yang berlaku. Saya dah beritahu dia jangan buat seperti itu lagi,” katanya.

Sebenarnya, itu bukan kali pertama maangsa melakukan perbuatan seperti itu. Tetapi kali ini perbuatannya mengundang kesaakitaan apabila kunci mangga tersebut tersekat di sekala yang tidak dinyatakan. Bertambah malang, apabila kunci mangga tersebut hilang. Hal itu menyebabkan dia malu untuk memberitahu kepada sesiapa menyebabkan kemaluannya mengalami jaangkitan setelah berada dalam keadaan itu selama dua minggu.

Menurut sumber hospital, para doktor terpaksa memotong kunci mangga itu menggunakan pemootong elektrik untuk membebaskan kemaluan lelaki itu dari penderitaan yang tidak terkata, dalam pembedaahan yang mengambil masa selama 30 minit.

Semasa pembedaahan dilakukan, doktor terpaksa memasukkan kepingan besi nipis di antara kemaluan pesakit dengan kunci mangga bagi mengelakkan berlakunya kecedeeraan yang tidak diingini, selain menggunakan pelincir bagi memudahkan proses memotoong kunci mangga itu.

Walau bagaimanapun, orgaan pesakit mengalami keceederaan teruk dan mungkin akan mengalami kecaacatan kekal dan tidak akan berfungsi sepanjang haayat.

“Jika kunci mangga itu tidak dikeluarkan, jangkitan akan berlaku dan keadaan orgaannya akan menjadi lebih teruk di mana ia akan mereeput dan mengalami geangrene,” kata doktor.

Mangsa masih dirawat kerana kemaluannya masih mengalami jangkitan. Doktor memaklumkan, pesakit masih berada dalam kesaakitaan dan diberi rawatan susulan yang akan menghilangkan rasa saakit secara beransur-ansur.

SUMBER: News 18 I The Reporter

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *