[VIDEO] Seorang Wanita Tak Perasan Rambutnya Sedang Terb4kar “Seronok Sangat Memasak Sampai Dia Tak Bau…”

Insiden rambut terb4kar sebenarnya berlaku lebih kerap dari yang kita sangka. Biasanya perempuan lebih cenderung untuk secara tidak sengaja memb4kar rambut mereka, sama ada ketika meniup lilin atau duduk berhampiran 4pi kerana rambut perempuan yang panjang membuatkan mereka tidak sedar rambut telah terkena 4pi.

Itulah juga yang dapat dilihat dalam sebuah video yang tular ini yang mana seorang wanita tidak perasan rambutnya sedang terb4kar ketika membuat kerja di dapur. Namun ia bukan disebabkan rambutnya yang panjang sebaliknya kerana rambut afronya yang tebal membuat dia tidak rasa kepaanasan 4pi di atas

Rakaman kamera pengawasan itu menunjukkan wanita tersebut sedang memasak sesuatu di atas dapur apabila dia tunduk untuk mengambil barang di dalam kabinet di bawah dapur.

Ketika dia sedang menundukkan kepala, rambutnya terkena 4pi yang dipasang di atas dapur, namun dia langsung tidak menyedari perkara itu dan meneruskan tugasnya seperti biasa.

Setelah beberapa ketika baru wanita itu sedar ada sesuatu di atas kepalanya dan cepat-cepat memadamkan 4pi berkenaan dengan tangannya, sementara warganet binguung bagaimana dia tidak sedar rambutnya terb4kar.

“Nasib baik dia tak apa-apa…”

“Macam mana dia boleh tak bau…”

“Rambut jenis apa yang perempuan ni ada…”

SUMBER:HCL

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *