Ibu Sumpah Laaknat Anak Kena Gangguan Seek.sual Pendakwah Terkenal.

PETALING JAYA- Sebuah video memaparkan seorang wanita melafazkan sumpah laaknat bagi menjelaskan kebenaran bahawa anaknya menerima gangguan seek.sual daripada seorang penceramah terkenal didedahkan hari ini.

Video sumpaah laknat berdurasi 49 saat itu didedahkan kepada orang ramai menerusi Telegram Firdaus Wong Wai Hung yang sebelum ini begitu lantang mendedahkan isu kontroversi melibatkan penceramah terkenal terbabit.

Menerusi video itu, wanita berkenaan bersumpah dengan nama Allah bahawa anak perempuannya mengalami kemuruungan dan cuba membuunuh diri selepas diganggu penceramah terkenal terbabit.

“Bismillahirahmanirahim, Wallahi, Wabillahi, Watallahi, saya bersumpah dengan nama Allah bahawa anak saya mengalami kemurungan dan cuba membuunuh diri setelah (individu itu) melakukan perbuatan terkutuk menerusi WhatsApp dan panggilan video terhadap anak saya.

“Jika saya berdusta, Ya Allah laknaatilah saya,” katanya menerusi video berkenaan.

Sementara itu, Firdaus Wong berkata, ibu kepada mangsa telah mengizinkan dirinya untuk berkongsikan video sumpah laaknat memaparkan anaknya telah menerima gangguan seek.sual.

“Mereka mengizinkan kerana mahu memberikan kesedaran kepada masyarakat yang perkara itu memang berlaku dan mengalakkan lebih ramai maangsa tampil membuat laporan p0lis.

“Buat masa ini, nama dan wajah mereka dirahsiakan dahulu, apabila tiba masanya mereka semua akan tampil ke khalayak ramai demi sebuah kebenaran,” katanya.

Kosmo! hari ini melaporkan skaandal video lucah melibatkan penceramah itu dilihat semakin panaas selepas pendedahan demi pendedahan dibuat Firdaus Wong dengan satu video sumpah laknat diikrarkan oleh abang seorang maangsa.

Keadaan itu menjadi lebih hangat apabila penyayi rap Caprice memuat naik gambar dengan wajah entiti i1blis, jam pasir dan mengajuk ciuuman yang dikatakan mempunyai kaitan dengan penceramah terkenal itu.

SUMBER:K! Online

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *