3 Sahabat M4ut Manakala 2 Lagi Ced3ra Par4h Selepas Kereta Proton Waja yang mereka dinaiki terbabas

JOHOR BAHRU: Tiga sahabat m4ut manakala dua lagi ced3ra p4rah selepas kereta Proton Waja yang mereka dinaiki terb4bas dan merempuh tembok kediaman di Jalan Rumbia 3, Taman Daya, di sini awal pagi ini.

M4ngsa yang m4ut dikenali R Vimalan, 21 dan A Sharven, 21, manakala seorang lagi lelaki berusia 20-an belum dikenal pasti.

Mereka yang ced3ra dalam kejadian jam 2 pagi itu pula dikenali S Meshen Kumar, 21 dan P Agilan, 22.

Komander Operasi Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Tebrau, Pegawai Bomba Kanan II Ramli A Hamid berkata, m4ngsa dalam perjalanan dari Taman Daya ke Taman Setia Indah.

Beliau berkata, kereta dipandu m4ngsa dipercayai terbabas sebelum merempuh tembok sebuah kediaman di Taman Daya di sini.

“Tiga m4ngsa menlnggal dunia di tempat kejadian manakala dua lagi c3dera par4h dihantar ke Hospital Sultanah Aminah (HSA).

“Pasukan Keluar Operasi (PKO) menggunakan peralatan khas untuk mengeluarkan m4ngsa yang tersepit dalam kenderaan berkenaan.

“Semua m4ngsa yang m4ut diserahkan kepada pihak polis dan dihantar ke HSA untuk bed4h siasat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

SUMBER: Beritaharian

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

5 T̷ahun Tingg̷alk̷an Duni̷a ‘m̷ak ny̷ah’, Pemud̷a Ini Ten̷ang Bergel̷ar Tuk̷ang Bu̷at Ker̷and̷a

“Sudah Simpan Batu Nis4n, Ker4nda…”, Tinggalkan Dunia ‘M4k Nyah’, Tenang Jadi Tukang Buat Ker4nda Jun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *