Kisah ‘Penerbangan Yang Terakhir Untuk Tahun Ini..’ – Pramugari Dir0g0l & Dibvnuh Sekumpulan Lelaki Di Malam Tahun Baru 2021

Polis telah memfailkan pertuduhan mero.g0l dan membvnuh terhadap 11 lelaki selepas m4yt pramugari ditemui dalam sebuah bilik hotel di bandar Makati, Filipina.

M4ngsa, Christine Angelica Dacera, 23, ditemui tidak sedarkan diri di dalam tab mandi di bilik hotel yang menjadi tempat dia bersama dengan rakan-rakan menyambut ambang Tahun Baru 2021.

M4ngsa kemudian dibawa oleh tiga rakannya dengan bantuan kakitangan hotel ke hospital berdekatan dan pemeriksaan mendapati Christine telah menlnggal dunia.

Ketua Polis Bandar Makati, Kolonel Harold Depositar, menahan 11 lelaki yang merupakan individu terakhir bersama dengan Christine pada waktu kejadian.

Polis kini sedang menunggu hasil laporan bed4h siasatan dan toksikologi untuk menentukan tindakan selanjutnya terhadap 11 suspek terbabit.

Tiga daripada 11 suspek itu merupakan rakan Christine, manakala bakinya adalah individu yang tidak dikenali oleh m4ngsa dan merupakan kawan kepada tiga rakan Christine.

Kesemua suspek didakwa atas pertuduhan mer0.gol berikutan penemuan kesan koyakan dan sp3.rma di bahagian kem4.luan mngsa. Selain itu, kesan lebam dan cak4ran turut ditemui pada badan m4ngsa.

28 Disember 2020, m4ngsa ada memuat naik gambar terakhir yang menunjukkan dirinya memakai sut PPE dan bersandar di pintu pesawat.

“Penerbangan yang terakhir untuk tahun ini.”

Sumber: Daily Star

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!