“Kali Ni Saya X Nak Suami 0rang..” – King Coco Mengaku Tengah ‘Single’

Nama selebriti media sosial, King Coco kembali menjadi perbualan netizen selepas tampil menjelaskan mengenai status perkahwinannya yang sudah berpisaah dengan suami, Azrin Anas Abdul Shukor.

Menerusi kemaas kini di laman Instagram, Coco atau nama sebenarnya Marshaira Ismail dilihat mengambil sudut positif ataas perhuubungan yang tidak berkekalan itu selain menjalani kehiidupan sebagai wanita ‘single’.

Bagaimanapun, wanita berusia 23 tahun itu sempat berguraau menyaatakan bahawa dia tidak mahu memiliki suami orang lagi sekiranya ditakdirkan untuk mendirikan rumah taangga pada masa akan datang.

“Iye awak saya single, jangan risau kali ni saya tak naak suami orang hahahah. Eh jap tapi naak jadi bini nombor empat je. Cukuplah. Sanggup tak bermadu dengan saya?,” tulisnya.
Sebelum ini, terdapat desas-desus mendaakwa wanita yang popular dengan ‘slang’ pelat mat salih itu telah meraampas Azrin yang sudah mempunyai isteri ketika mereka berkaahwin pada awal 2017.

Video Player

Gurau je, temaan lelaki pun takde!

Hasil perkahwinan dengan bekas juruterbang itu, Coco dikurniaakan dua cahaya mata iaitu Putra Kyle Mateen dan Putra Muhammad Haqeem.

SUMBER:Instagram King Coco

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *