[VIDEO] Suami Disiram Minyak Paanas Kerana Minta Isteri Goreng Ikan..

Baru-baru ini, media Indonesia dikejutkan deengan berita seorang suami disimbaah minyak paanas gara-gara menyuruh isterinya menggoreng ikan.

Kejaadian tersebut beerlaku paada hari Sabtu 31 Julai 2021 sekitar jam 4.30 petang di rumah mereeka yang terletak di Nusa Tenggara Barat, Indonesia.

VIDEO
Meleecur di seluruh badan

Memetik laporan Kompas, maangsa telah disiraam minyak panaas ketika sedang berbaring dan menunggu ikan yang diminta daripada isterinya. Berikutan itu, maangsa mengaalami keceederaan teruk dan meelecur di seluruh badan.

Menurut keterangan anak kandung maangsa, bapanya meminta ibunya untuk menggoreng ikan dan ibunya bergegas ke dapur untuk memenuhi kehendak suaminya.

Namun tidak lama kemudian, tiba-tiba ibunya menghampiri bapanya dengan membawa kuali berisi minyak paanas kemudian menuangkan keseluruhan minyak ke atas badan maangsa.

Setelah mengetahui tentang kejadian tersebut, jiran tetangga membantu membawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan perubatan.

Difahamkan lagi, suspek sudah ditahan pihak polis selepas ahli keluarga mangsa membuat laporan di balai polis. Sehingga kini, kes tersebut masih dalam siasatan bagi mengenalpasti motif sebenar suspek.

SUMBER: Kompas, Instagram @rina.senja1

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *