[VIDEO] Wanita Ini Dilihat Sengaja Berlagak Seperti Ingin Membuka Jaket Setelah ‘Terpancing’ Dengan K0men Negatif Pengguna TikTok..Dikecam Tak Tahu Malu.

Kita sering mendengar yang wanita ini diibaratkan sebaagai perhiasan dunia. Jadi, lebih elok jika seorang wanita berperilaku caantik agar terlihat indah di mata setiap oraang.

Namun begitu, meneerusi satu perkongsian di TikTok, seorang pengguna aplikasi tersebut teruvk dikecam netizen kerana berperilaku kurang sopan lebih-lebih lagi video raakaman yang dimuat naik menjadi tatapan ramai.

Konon2 nak bukaa jaket
Wanita tersebut dilihat deengan sengaja berlagak seperti ingin membuka jaket yang dipakai setelah ‘terpancing’ dengan k0men negaatif pengguna TikTok yang lain.

“Apa ni, tak malu ke?”
Walaupun hanya duduk dan beraksi di depan kamera seolah-olah memaklumkan tidak akan membuka jaket tersebut, ruangan komennya telah dipenuhi dengan kecaman netizen susulan berasa tidak selesa melihat penampilan wanita berkenaan.

Lebih ‘memberatkan’ lagi, dia juga bertudung labuh dan ia sedikit sebanyak dapat mengundang kata-kata kurang enak kepada wanita bertudung yang lain.

Mula dah lelaki ramai komen

Nak femes ke?

Semoga akak berubah

Tudung labuh tak melambangkan status ustazah

Please kak, jaga nama baik Islam

Diharap pengguna TikTok berkenaan dapat mengambil pengajaran berdasarkan teguran-teguran daripada netizen. Tak salah untuk berkongsi video tentang diri kepada orang ramai asalkan berperilaku sopan dan tidak mengundang kecaman netizen.

Sumber: TikTok @husnamendoza

About admin

Check Also

Ank Tapir Ini Masih Belum Ada Nama? RM1o,ooo Menanti Kepada Siapa Yg Berjaya Bagi Nama

Jeff bersama pekerjanya melihat an4k tapiir yang baru dilahirkan itu. FOTO ihsan pembaca Pemilik 99 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!