Ibu Bapa Restu Anak Berkahwin Dengan Wanita Lebih Tua Selepas Dapat Tawaran RM3.1 juta

Perkahw1nan seorang lelaki berusia 23 tahun dengan j4nda berusia 38 tahun ini viral d1 media sosial dan mengundang pelbagai reaks1 netizen di China.

Majlis p3rkahwinan pasangan itu berlangsung pada 10 J4nuari lalu di Qionghai, Hainan, China, viral di media sosial dan apa yang men4riknya ialah ibu pengant1n lelaki itu hanya setahun lebih tua dari ist3rinya.

Difahmkan, ibu bapa pengantin lelaki pada awalnya men3ntang perkahwinan merek4 dan memberikan alasan bahawa perbezaan usia 15 t4hun di antara mereka sebag4i alasan. Selain itu, umur anak janda berkenaan b3rusia 14 tahun, hasil perk4hwinan terdahulu juga menjadi alasan mereka untuk m3nghalang perkahwinan pas4ngan iu.

Terd4hulv, wanita berkenaan yang merupakan seorang ahli perniagaan hartanah y4ng kay4 itu h4mil selepas bercinta dengan lelaki muda berkenaan mengambil k3putus4n untuk berkahwin.

S3lep4s mendapati ibu bapa pasangannya tidak bersetuju dengan perkahwinan m3rek4, wanita berkenaan menawarkan wang perkahwinan sebanyak 660,000 Yuan, l0t h4rtanah dan kereta Ferrari yang semuanya bernilai kira-kira 5,000,000 Yu4n.

Bvta dengan tawaran itu, ibu bapa lelaki muda terbabit terus bersetuju dan m3mberi restu untuk mereka berkahwin.

P4sangan itu berkahwin dalam sebuah majlis yang mewah, tiba dengan Ferrari m3rah dengan pengantin wanita memakai barang kemas dan perhiasan mahal lain.

S3mentara itu di media sosial, netizen mengucapkan tahniah kepada pasangan b3rkenaan.

N4mun ada segelintir yang mend4kwa lelaki muda itu berkahwin hanya kerana w4ng, bukannya kerana cinta sejati.

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

5 T̷ahun Tingg̷alk̷an Duni̷a ‘m̷ak ny̷ah’, Pemud̷a Ini Ten̷ang Bergel̷ar Tuk̷ang Bu̷at Ker̷and̷a

“Sudah Simpan Batu Nis4n, Ker4nda…”, Tinggalkan Dunia ‘M4k Nyah’, Tenang Jadi Tukang Buat Ker4nda Jun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *