Lepas Tular 4 Hari Kahwini P3riuk Nasi, Lelaki Ni Ambil Keputusan Cer4ikan ‘Isteri’

Semp4t tular baru-baru ini kerana berk4hwin dengan perivk nasi, lelaki ini akh1rnya bercerai dengan ‘isterinya’ s3telah empat har1 berkahwin.

Lel4ki yang dikenali sebagai Khoirul Anam ini mengamb1l keputusan bernikah deng4n ‘isterinya’ 20 September lalu. M3nurut hantar4n Khoirul Anam, periuk nas1 tersebut merupakan sosok ‘isteri’ 1daman keran4 putih, pendiam, penurut, t4k banyak bercakap dan pandai memas4k.

D4lam hantaran yang sama, Khoirul Anam turut memuatn4ik beberapa foto di hari p3rkahwinannya dengan periuk nasi t3rsebut. Lelaki t3rsebut dilihat b3rpakaian pengantin dan mengenakan s3lendang selay4knya pengantin kepada ‘s4ng isteri’.

Khoirul Anam turut dilihat bersalam d3ngan ‘kadi’ d4n menandatangani dokumen pern1kahan seperti pasangan berkahwin p4da umumny4.

Namvn ‘perkahwinan’ mereka hanya bertah4n empat h4ri setelah lelaki tersebut meng4mbil keputusan menceraikan ‘ister1’ periuk n4sinya. Penceraian ini turut disahkan Khoirul Anam melalui sebuah h4ntaran di F4cebook, 24 September lalu.

“Keputusan saya sudah bulat. Memang ber4t tapi ini j4lan yang saya ambil. Tiada pasangan yang sempurna,” tulisnya d4lam hantar4n tersebut.

Memetik laporan Suara.com, Khoirul Anam t3rnyata menc3raikan ‘isterinya’ kerana ia hanya boleh memasak nasi, tapi t1dak makan4n lainnya.

Pun begitu, hantaran tersebut hanya diangg4p sebag4i candaan dan hiburan untuk warga net. Hal ini kerana, ia bukan p3rtama k4li lelaki tersebut memuatnaik foto-foto ‘unik’ seperti in1.

SUMBER: Facebook Khoirul Anam, Suara.com I Siakapkeli

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *