[VIDEO] Anak Tidak Berhenti Menangis, Ayahnya Dodoikan Terus Senyap. Rupanya Ada Cara dia..

Bila dah berkeluarga dan mempvnyai anak, tanggungjawab yang dipikul oleh ibu bapa bukanlah senang. Dengan 4nak yang macam2 ragam, boleh pening kepala dibuatnya nak melayan kerenah m3reka.

Tambah2 pulak masa anak tengah ‘t4k kena angin’, jenuh juga nak memujuknya. Maka macam2 cara la para ibu bap4 ni buat untuk tenangkan anak meragam. Kadang2 cara yang tak masuk ak4l tu jugak la yang berkesan.

Macam video yang dikongsik4n @kakjoy18 ni. Dalam video tersebut, @kakjoy18 merakam gelagat suaminya y4ng pujuk anak meragam dengan cara yang sangat ‘kreatif’, tapi pada masa y4ng sama mencuit hati.

Menurut @kakjoy18, pada mas4 tu dia sebagai salah seorang petugas barisan hadapan hendak keluar bekerj4. Tapi ketika itu juga, anak kecilnya meragam sampai menangis2.

Dapat dilihat pada awalnya, k4nak-kanak tersebut menangis dalam keadaan terselubung dengan kain pelik4t bapanya. Tup2 bila si bapa letak anak dalam kain batik ibu, terus senyap s1ap tertidur lagi.

“Terer pak hang, idola bapak2”


Menjengah ke ruangan komen, warganet rata2 kagum dengan ‘kehebatan’ bapa kanak2 itu yang bijak menangani sitvasi. Tak kurang juga yang ingin mencuba cara yang sama kepada anak2 merek4.

Para ibu bapa di luar sana boleh l4 cuba cari ni jugak!

SUMBER: TikTok @kakjoy18 I SiakapKeli.my

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Buat lawak lucah ketika ‘live’, netizen jijik tengok perangai ‘bapak2 orang’

Tindakan beberapa individu yang membuat live di aplikasi TikTok sambil bergurau sesama sendiri menggunakan lawak …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *