Seorang Gadis Nekad Trjun Daripada Sebuah Kereta Selepas Didakwa Bergaduh Dengan Kekasih..

Seorang gadis nekad terjun darip4da sebuah kereta selepas didakwa b3rtengkar dengan kekasihnya juga dipercay4i merupakan individu yang memandu k3nderaan tersebvt.

Menervsi perkongsian video kejadian oleh Mat Jie di laman media sos1alnya, dia ny4ris mel4nggar wanita itu selepas dia bertindak keluar darip4da Perodua Myvi y4ng ketika itu sedang dipandu di jalan utam4.

Kejadi4n tersebut dipercayai berlaku di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor berdek4tan Universiti Selangor.

Ketika k3jadian, kereta jenis Perodua Myvi tersebut kelihatan memp3rlahankan kendera4n dengan memberikan lampu isyarat kecem4san sebelum wanit4 itu bertind4k terjun keluar.

Susul4n daripada perkongsian itu, rata-rata pengguna media sosi4l berasa bimbang ke atas kejadian yang berlaku pada wanita tersebut dan 4da juga yang turut berasa simpati.

“Perempuan ini masa itu dia tak fikir apa dah ini, mungkin dia meluat tengok lelaki itu, nak tumbvk dan t3ndang lelaki itu dia tak kuat jadi dia pun binasakan diri sendiri,” kata Amy Wan.

“Kita tak boleh hukum mereka sebab kita tak tahu apa kes mereka, saya doakan yang si perempuan itu bersabar selesai cara baik-baik kalau rasa dah tak boleh baik putus sahaja cara elok,” ujar Faridah Abdullah Nurizda.

“Semoga perempuan itu baik-baik sahaja, apa yang jadi dalam kereta itu kita tak tahu tapi kalau lelaki itu naik tangan tinggalkan sahaja orang macam itu,” jelas Amira Hazman.

Sehingga kini, perkongsian video tersebut meraih lebih 4,800 tontonan dan 1,400 reaksi di akaun Facebook miliknya. K Online

SUMBER:Kosmo

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!