[VIDEO] Jadi ‘Rider’ Lepas HiIang Pekerjaan, Kekasih Pula Cur4ng Dengan Lelaki Lain..

Kes cvrang-mencur4ngi namp4knya m4sih lagi berlaku dan tular di med1a sosial. Tak h4nya melibatkan orang yang svdah berkelu4rga, tetapi mereka y4ng masih berc1nta turut mengalami kejadi4n sama.

Hal 1ni dikongsikan ol3h seor4ng pengguna TikTok dikenali sebaga1 @apidapidd apab1la m3muat naik vide0 ‘men3rjah’ teman wanitanya yang keluar d3ngan lel4ki lain.

“ad4 dengan jantan! Sbb tv tak 4ngkat call aku.. pastu kau hlna pek3rjaan aku dep4n dia. hebat kau ni! tul1snya di kapsyen.

Dal4m video tersebut, pnggvna TikTok berkenaan memaklumkan yang tem4n wan1tanya berpaling t4dah d1sebabkan dia kini bekerja sebagai pengh4ntar mak4nan sahaja sed4ngkan seb3lum ini dia merupakan salah seorang pek3rja di tr4vel agency.

Vid3o berdurasi 22 s4at itu t3lah tular dan mendapat pelbagai maklum b4las dar1 netizen. Rata-r4ta menyal4hkan wanita tersebut apabila dia bert1ndak membvat video mempert4hankan d1ri di InstaStory menyalahkan semula t3man lel4kinya kerana memp3rmaluk4nnya di khalayak ramai.

Wan1ta tersebut juga d1lihat m3ninggalkan komen diruangan TikTok @apidapidd memp3rsoalkan tindak4nnya memu4t naik video tersebut namun lelaki itv mem4klumkan apa yang d1lakukan s3bagai satu bentuk amaran.

Sehvbungan dengan perkongsian t3rsebut, rata-rata warganet telah men1nggalkan kom3n dengan menyokong tidakan b3rani lelaki berkenaan kerana mended4hkan kecvrangan teman wanitanya.

Namvn ada juga yang merasakan ap4 yang dilakukan pengguna TikTok berk3naan ag4k keterlaluan dan seakan membvka aib orang lain sehingga dicemuh Warganet.

TONTON VIDEO DI BAWAH:

ANTARA KOMEN2 NETIZEN:

SUMBER/KREDIT : TlkT0k apidapidd, Twltter smallfarid

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!