Lelaki Tentera Hisap Jari Jurujual Wanita Sudah Ditahan..

Sejak semalam, video seorang lelaki b3rbaju askar did4kwa melakukan gangguan s3ksval kepada seorang pekerja kedai v4pe telah tular s3hingga mendapat kecaman ramai.

Menerusi laporan daripada Harian Metr0, pekerja perempu4n yang berusia 18 tahun itu berada dalam keadaan terkejvt dan trauma selep4s kej4dian yang menjij1kan tersebv.

Lelaki berus1a 26 tahun ditah4n
Walau bagaim4napun, menurut Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Asisten Komisioner Mohamad Farouk Eshak, pihak m3reka telah membuat tangk4pan terhadap seorang lelaki temp4tan berusia 26 tahvn di sebuah rumah di Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur, jam 12.30 tengah mal4m tadi.

“Dalam serbvan itu, kami turut merampas pakaian seragam yang dipercayai dipakai svspek ketika kej4dian.”

“Siasatan aw4l mendapati suspek bertugas di Cawangan Tentera Darat, Kem Batu Kentonmen, Kuala Lumpur dan berkhidmat dengan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) selama tujuh t4hun,”

“Permohonan r3man terhadap suspek dibenarkan selama empat hari bermula hari ini sehingg4 10 Oktober nanti.”

“Siasatan l4njut berhubung k3s ini sedang dijalankan,” katanya.

Terdahulu, v1deo seorang lelaki bertindak menc4bul seorang wanita pekerja kedai vape t3lah tular selepas dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook.

Dalam video t3rsebut, lelaki berbaju askar itu dilihat menj1lat tangan m4ngsa sebelum melep4skannya beberapa saat selepas itu.

Ia susulan s3lepas diberitahu bahawa kedai vape berkenaan mempunyai CCTV. Lelaki berken4an terus beredar selepas dimaklumkan hal tersebut.

“M4ngsa menyer4hkan pod vape terbabit dan ketika itu, suspek mengambil kesempatan mem3gang tangan m4ngsa serta turut menjilat tangan m4ngsa.

“Selepas m4ngsa beritahu ada kamera litar tertutup (CCTV), suspek terus melepaskan tang4n m4ngsa dan beredar dari tempat kej4dian,” tambah Mohamad Farouk.

Sumber: Harian Metro (Nurul Hidayah Bahaudin)

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *