Pelik & Menakutkan, CCTV Rakam Lelaki Curi Pakaian Dalam, Sempat ‘R0g0l’ Patung Teddy Bear Hingga Terkoyak

Tidak hanya mencvri paki4an dalam wanita, suspek pencurian di Dusun Krajan, Desa Sempu, Kabupaten S3mpu, Banyuwangi, Indonesia ini juga turut dilaporkan sempat mencuri anak patvng.

Menurut portal Detik.com, suspek didakwa turut melakukan perbuatan s3ks menggunakan anak patung y4ng dicuri itu.

Penduduk setempat dilap0rkan telah menemui anak patung itu dibuang tidak jauh dari tempat menjemur pak4ian.

Anak patung tersebut jug4 ditemui dengan kesan terkoyak di bahagian celah kangk4ngnya.

Penduduk yang menemui patvng tersebut mendapati bahawa terdapat cecair seperti air m4ni melekat d1 bahagian yang terk0yak itu.

Perkara tersebut didedahk4n sendiri oleh Erni, seorang penduduk setempat yang telah kehilangan puluhan s3luar dalam miliknya.

“Selain mengambil pakaian d4lam, anak patung saya juga diambil dan didapati terk0yak pada bahagian teng4hnya. Saya tidak tahu apa nak buat. Ianya terk0yak tepat pada sekit4r M1ss V,” kata Erni kepada wartawan.

Erni mengesyaki bahawa an4k patungnya itu mungkin sudah ditiduri oleh suspek. Ianya kerana, ketika dit3mui, terdapat lubang yang terk0yak serta l3ndir cecair yang menyerupai a1r m4ni.

“Ya, mungkin suspek ini m3niduri anak patung saya. Kemudian ketika saya tengok betul-betul pada p4tung itu, terdapat cecair seperti l3ndir. Menjij1kkan,” ujar Ern1.

Erni mengesyaki bahawa p3ncuri seluar dalam itu mempunyai masalah m3ntal. Selain mencuri, dia juga n3kad untuk melakukan hubungan s3ks dengan anak patungnya.

Penduduk setempat berasa t3rganggu dengan kejadian kecvrian seluar dalam tersebut. Para penduduk m3ngakui bahawa mereka telah kehilangan pakaian dalam wanita sebanyak beberapa k4li sejak 7 bulan yang lalu.

Kejadian itu telah membu4tkan penduduk tempatan rasa tidak tenteram. Ianya kerana setiap kali merek4 hendak menjemur pakaian, mereka perlu menjaganya kerana khuatir akan pencvri tersebut.

Sumber: Detik.com

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *