[VIDEO] Tular Rakaman Seorang Anggota Tentera Hlꜱap Jari JurujuaI Wanita Did4kwa Melakukan Gngguan S3kꜱuaI

Isu gngvguan sksval yang sering berlaku ditempat awam sememangnya semakin menjadi-jadi. Ada sahaja berita berkenaan perkara tidak senonoh itu berlaku lebih-lebih lagi melib4tkan k4vm perempuan.

Menerusi perkongsian yang tul4r di Faceb00k, seorang pengguna menggvnakan nama ak4un Amir Hamzah Abdul Hamid menulis per1hal gngvguan sksval yang dil4kukan oleh anggota tentera kepada seorang pejaga kedai perempuan.

Buat perkara menjljikan
Melalui maklumat yang tulis, anggota tersebut difahamkan telah datang ke kedai vape untuk mendapatkan perisa baharu.

Namun secara tiba-tiba mengenepikan pod vape tersebut dan menarik tangan m4ngsa. Tak hanya itu, Amir Hamzah mendakwa anggota tentera berkenaan telah menghisap jari wanita berkenaan.

Siap ada rakaman lagi
Rakaman video dari kamera litar tertutup juga turut disertakan dalam perkongsian berkenaan sebagai bukti kejadian tersebut dilakukan oleh anggota tentera yang masih lagi memakai uniform kerja.

Pesanan supaya wanita terus berhati-hati
Pastinya dia berasa marah kerana gngvguan sksval dilakukan dengan sesuka hati seperti perkara tersebut sudah biasa terjadi. Oleh sebab itu, pengguna Facebook berkenaan telah meminta orang ramai terutamanya golongan wanita untuk berhati-hati dengan individu tidak dikenali.

Di akhir perkongsian berkenaan, dia memaklumkan yang sebenarnya kes sebegini kerap terjadi namun laporan polis yang dibuat oleh pihak wanita sekadar membuat laporan sahaja dan kebanyakkannya enggan memperpanjangkan cerita.

Tindakan biadap lelaki yang berpakaian uniform tentera itu sememangnya mendapat kecaman dari warganet kerana sangat kurang ajar dan tidak menghormati wanita.

Mereka juga mengg3sa agar anggota tentera itu menerima hukuman sewajarnya lebih-lebih lagi melakukan perbuatan terkutuk itu dengan memakai uniform penjawat awam.

SUMBER/KREDIT : FB Amir Hamzah Abdul Hamid via santaiviral

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *