[Pilu] TaIi Rafia Pada Seluar Terakhlr Yang Dipakai, Kami Mengerti Betapa Susahnya Arwh..Apa yang diceritakan amat menyentuh hati..

Bangi: Kis4h piIu ini diceritakan oleh Mohd Zulhairi Zainol seorng krew Pertubuhan 4mal Team Bangi.

Apa yang d1ceritakan amat menyntuh hati bila mana dia diberi berpluang mengurusk4n jn4zah seorang lelaki yang berkerja sebagai pembantu kdai yang men1ngg4l dun1a akibat ser4ngan jntung.

Ini y4ng ditulis saudara Mohd Zulhairi Zainol dilaman faceb0oknya ” Tali rafia 1ni sudah cukup kami mengerti betapa sushnya jen4zah ini.

Arwh men1nggal kerana ser4ngan jntung dan berkrja sebagai pembantu kedai sahaj4. Kami berkesempatan membantu urus mandl & kf4nkan arwh.

Segal4 apa yg kalian lihat semuanya adalah sumbngan kalian pada amal team, keran4 sumbangan kalian lah kita dpt membantu jn4zah ini seprti kain k4fan dan l4in2.

Akan d1kbumikan ditanah Perkburan Islam Puchong, terima kasih semua volunteer yg dat4ng untuk sama2 membntu.

Tiap-tiap yang berjiwa akan merasakan m4ti.
Kami ak4n menguji kamu dengan kebvrukan dan kebaikan sebagai cobaan (yang sebenar-b3narnya). Dan hanya kepda Kamilah kamu dikembalikan. (QS. Surat Al Anbiya: 35).

Apa yang dik0ngsi saudara Mohd Zulhairi Zainol amat menyentuh hati begitulah kehidupan ada orang dikurn1akan kesen4ngan dan ada orang di beri kesusahan sehingga akhir hanyatnya.

Semoga ini dapat memberi ke1nsafan buat semua bahawa tidak semua orang hidup senang kadang kadang sampai akhir hayatnya h1dup dalam keadaan susah semoga r0h arwh tenang disana. Al fatihah.

SUMBER: imediaviral I KlV

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIKΒ  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Tak Mampu Sihir Orang Islam Yang Jaga Solat – Bomoh Rusia

Tular sebuah video di media sosial, di mana seorang bomoh yang dipercayai berasal dari Rusia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.