[VIDEO] Budak SPM Ditanya Warganet Mengapa Kahwin Awal? Ini Jawapan Yang Diberikan Memang Padu…

Ungkapan kalau dah jodoh tak ke mana! ser1ng kali kita dengar apabila bercakap soal jodoh. Walaupun, mempunyai p3rbezaan dari segi umur dan sebagainya perkara tersebut sama sekali tid4k menjadi penghalang asalkan pasangan ini mampu menempuhi halangan ters3but bersama.

Jawab soalan Wargan3t

Seperti video yang tr3nding di laman TikTok, dikongsikan seorang gadis dikenali sebagai Akma.Nasri t4mpil menjawab soalan yang diajukan oleh netizen yang bertanyakan mengapa dia b3rkahwin pada usia yang muda. Susulan daripada itu, gadis ini tampil mencerit4kan kelebihan berkahwin pada usia muda.

Kenapa kahwin awal sangat, enj0y lah dulu.

Buat kerja sekolah ada orang t3man, buat apa semua dapat pahala, nak keluar p mana pun tak ada orang marah, 4da orang selalu merap, dan bila takut ada orang teman.

Hasil tinjauan pihak OHBULAN! d1 laman Instagram pasangan ini, mendapati gadis ini baru sahaja berusi4 17 tahun manakala, suaminya berusia 19 tahun dan mereka selamat disatuk4n pada 22 Mei yang lalu, semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksan4kan.

Alhamdulillah selamat jad1 isteri kepada Muhammad Irwan Fahmie yang sah. Thank you sayang dah hal4lkan saya dan tunaikan janji. Harap awak boleh jadi suami yang terbaik untvk saya dan didik saya ke jalan yang benar. Saya sayang awak suami. #PengantinPKP

Menerusi video lain yang dikongsi, difahamkan gadis ini sedang hamil. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut teruja dengan kisah pengantin muda ini dan pada masa yang sama menitipkan doa semoga urusan mereka dipermudahkan.

Video penuh:

SUMBER:Ohbulan I Akmar.Nasri

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *