“Bila Kerajaan Benarkan Ziarah, Tak Ada Pula Berduyun Datang?”Banyak Yang Bercuti Kot..

Pelkon Jasmin Hamid baru-b4ru ini meluahkan rasa syukur berp3luang menziarahi kubvr ibu bapany4 setelah sekian lama tersekat dis3babkan perintah kawalan perg3rakan (PKP).

Dal4m hantaran di Instagr4m itu, pelakon ini meluahkan rasa ingin t4hu meng4pa tidak ramai yang m3ngunjungi kawasan perkuburan walaupun keb3naran sud4h diberikan keraja4n.

Di4 berasa sedikit hair4n memandangkan sebelum ini r4mai yang merungut ap4bila kawasan kubur t3rpaksa ditutup kepada orang aw4m.

Bil4 kerajaan dah benark4n menziarah, tak ada pulak b3rduyun yang datang menz1arah? Mungkin ramai y4ng sibuk pergi bercuti gam4knya. Penuhkan tempat percvtian dari datang menz1arah kubur dan penuhkan masjid. Ini adalah fitrah manvsia. Husnuzon jelah.

Jel4snya, berdasarkan peng4laman, orang ramai hanya d4tang menziarahi pusara kelu4rga pada hari peraya4n. Pelakon ini cuba mengel4kkan kesesakan dengan had1r sehari lebih awal.

Pad4 masa sama, pelakon b3rusia 47 tahun ini turut m3ngenang pesan arwah opahny4 iaitu kerja tidak ak4n pernah habis selagi h1dup. Katanya lagi, kesibvkan bekerja bukanlah al4san untuk mengabaikan m4sa bersama keluarga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by jasminhamid (@jasminhamidjh)

SUMBER: Instagram Jasmin Hamid I Ohmedia

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *