Faizal Hussein Tak Kecoh Kalau Dapat Offer Gaji Ciput “Tak Setuju Jangan Buat Habis Cerita”

Isu bayaran rendah buat pelakon senior bvkan perkara baru. Biarpun ramai bersuara mengenai perbezaan bayaran antara artis lama dan baru, namun ada yang memulih berdiam diri.

Bagi pelakon senior Faizal Hussein, seb4gai anak seni harus menjaga maruah sebagai pelakon dan tidak perlu mengheb4hkan kepada umum tentang nilai atau bayaran yang ditawarkan.

“Sebenarnya andai seseorang pelakon itv ditawarkan bayaran murah dan dia tak nak buat, dia tak perlu cakap dekat s0sial media atau khalayak ramai. Kita tak seharusnya beritahu orang dibayar mvrah.

“Saya pernah di blacklist oleh stesen TV selama 20 tahun, perkara itu memang dah biasa. Katika di peringkat itu saya t4k pernah pun beritahu akhbar yang saya tak ada job dengan stesen berkena4n.

“Hakikatnya kalau saya di blaclist ol3h stesen itu, bukan bermaksud saya tak laku dekat stesen lain. Stesen lain m3nghargai saya dan saya percaya rezeki itu ada di mana-mana,” katanya.

Dalam pada itu, Faizal berkata dia ak4n memastikan setiap bayaran diterima itu berbaloi dengan kemampuan. Ujarny4, jika tidak setuju dengan bayaran, dia tidak akan mengambil tawaran tersebvt.

“Saya memang details sikit dalam mem3lih naskhah dan isu bayaran. Kalau saya tak setuju dengan bayaran tu saya t4k akan buat projek berkenaan. Saya memang cari nafkah dengan lakonan sahaja j4di sudah tentunya saya akan memastikan bayaran yang diterima berbaloi.

“Tapi sebenarnya isu bayaran pun b3rgantung kepada situasi, kalau kawan saya Rashid Sibir telefon dan buat tawar4n berapa pun saya terima je sebab dah kenal lama,” katanya.

SUMBER:Rotikaya

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!