‘Abang E-hailing’ Bertindak Di Luar Kawalan Apabila Tayang Kem4lvan Dekat Customer..

Lap0ran p0lis dibvat m4ngsa berhubung ganggvan s3ksval berk3naan.
PETALING JAYA- Se0rang pemandu e-hailing did4kwa bertindak d1 luar kawalan apabila mempam3rkan kemalvannya kepada pelanggan wanita ket1ka svspek membuat penghantaran m4kanan kepada m4ngsa kelmarin.

Difahamkan, d4lam kejadian yang berlaku di Subang, Selangor itu, m4ngsa menggunakan p3rkhidmatan e-hailing bagi menghantar makan4nnya sebelum menerima g4nggvan sksval daripada svspek.

Kisah berken4an dikongsikan seorang pengguna Twitter yang tvrut menjelaskan telah membu4t lap0ran p0lis berhubung kejadian tersebut.“Sel4lu baca ciapan atau berita orang yang kena (g4ngguan s3ksval), tetapi hari 1ni saya kena sendiri. Buk4n pertama kali, tetapi kali ini sangat mel4mpau.

“Alasan ut4ma saya membuat lap0ran p0lis ialah tidak mahu or4ng lain merasakan apa dilalui saya, sekarang ini semua benda perlu b3rteman,” ciapnya.Berdasarkan laporan itu, m4ngsa mend4kwa berdepan g4ngguan s3ksval daripada pemandu e-hailing itu apabila sengaja menvnjukkan kem4lvannya kepada m4ngsa.

“Pada 5 Oktober 2021, saya mahu mengambil pesanan kek darip4da seorang penghantar makanan yang memandu Perodua Bezza berwarna birv.

“Semasa mahu mengambil kek itu, saya ternampak zip seluar p3mandu dalam keadaan terbuka selain sengaja meletakkan kemvluannya di lu4r,” tulis lap0ran p0lis itu.Menurut lap0ran p0lis itu lagi, svspek secara tib4-tiba turut menarik pergelangan tangan kiri beberapa kali sebelum semp4t ditarik keluar oleh m4ngsa.Sementara itu, perkongsian m4ngsa mendapat pelb4gai reaksi daripada pengguna laman media sosial dengan ramai daripada m3reka mahu pemandu e-hailing itu dikenakan tind4kan.

“Kakak tidak boleh bayangkan betapa tr4vmanya kamu, awak sangat ber4ni,” kata @Tauuufiqqqq.

“Tolong ambil perhatian, dan sekat pemandu itu,” t3gas @ Mhdkmz.

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *