Isteri Mengandung T0lak Buat Hubungan Kelaamln 5 Kali Sehari, Suami Ba.k4r Isteri Hidup-Hidup…

Hanya ker4na cembvrv bvta dan b3rang si isteri tidak melayani n4fsu ser4k4hnya, seorang suami terg4mak memb4k4r isterinya menggunakan minyak petrol. L3bih menyayat hati ap4bila mengetahui wanita itu dib4k4r dalam keadaan d1rinya sedang h4mil 3 bulan.

Menerusi l4poran Tribunnews, l3laki Indonesia yang dikenali dengan nama Adi Susanto dik4takan sering mem4ksa si isteri, Siti Maimunah melakukan hubungan k3l4min seb4nyak lima kali seh4ri dan ini membuatkan si isteri tidak mampu melayani n4fsu suaminya itu. Bvkan itu sahaja, si suami juga mengesyaki isterinya itv berlaku cvr4ng. M4lah sejak sebulan lalu, pasangan ini juga dikatakan s3ring bertengkar ant4ra satu sama lain.

Si suami s3ring meminta ist3ri lakukan hubvngan kel4min sehari lima kali, mangsa ti4k mampu melayan. K4lau tidak d1layan, suami marah-marah.

Pada har1 kejadian, Maimunah telah mem1nta keizinan daripada Adi Susanto untuk p3rgi ke rumah bidan namun suam1nya itu tidak mengizinkan. Hal ini kerana, s1 suami berniat mahu mengh4ntar sendiri isterinya ke rumah bidan untuk pem3riksaan. Namun selepas dia pulang dari kerja, dia mendapati isteriny4 itu sudah tiada di rumah.

Anak jer1t minta tolong

Menurut svmber, Maimunah tidak pulang ke rumah walaupun hari sudah malam sehingga m3ndorong Adi Susanto menuju ke rumah ibu bapa mentuanya. Ternyata isterinya 1tu sebenarnya sudah pulang ke rumah. Mangsa dikatakan sempat menjemput 4nak perempuan berusia 13 tahun dan mengambil pakaian di rumah suaminya s3belum beredar dari situ.

Namun si4pa sangka, ketika dalam perjalanan, mangsa terserempak dengan suam1nya di tepi jalan. Apa yang membuatkan suspek bertambah marah apabila melih4t isterinya itu sudah membawa satu beg berisi pakaian. Suspek kemudian memb3li minyak petrol lalu menyiram ke arah mangsa dan membakarnya.

M4ngsa mengalami kecederaan yang serius sementara si anak hanya luka di b4hagian kaki. Menurut penduduk kampung, mereka juga terdengar anak perempuan m4ngsa menjerit meminta tolong. Sehingga kini, pihak polis masih menjalankan s1asatan lanjut berhubung kes ini dan suspek juga telah ditahan bagi membantu s1asatan.

Sumber: Tribunnews

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *