Sudah Lama Berclnta Rup4nya “Kekasih” Yang Selama Ini Adalah.

KALIMANTAN, INDONESIA – Al4ngkah terkejutnya s3orang lelaki apabila meng3tahui teman wanitanya y4ng baru diken4lnya sejak 8 bul4n lalu merupakan seor4ng lelaki berperw4takan perempuan, lap0r eBerita.

Dal4m kejadian Khamis lalu di P4ngkalan Bun, selatan Kalimantan, Rizki Budian dit4ngkap berkh4Iwat d3ngan pasangan ‘p0nd4nnya’, Laure, 21, di sebuah ho0el dal4m serbuan Jab4tan Ag4ma Pangkalan Bvn.

Kedva-dua mereka dibawa ke Bal4i Polis P4ngkalan Bun untuk diambil keterangan

Menvrut Rizki dia sudah menjal1nkan hubvngan cinta dengan Laure sejak 8 bulan y4ng lalu. Mereka jarang b3rtemu ker4na jarak tempat t1nggal yang tidak m3ngizinkan dan hanya b3rpeluang bert3mu dua kali sebvlan.

S3tiap kali bertemu, dia akan memak4i tudung. Tiada sedikit pun kelakuannya y4ng mencurigak4n dan dia memang n4mpak sep3rti seorang perempuan, putih, c4ntik, gebv, badan melentik dan t1nggi lampai

“S3hinggalah beberapa bulan k3mud1an, kami semakin rapat dan akhirnya rahsia d1a terbongkar apabila k4mi meny3wa bilik di sebuah hotel bajet.”

“Saya terkejut, menyesal dan m4lu. Dia rupa-rupanya lelaki!” kata Rizki.

Dal4m keterangan Laure, d1a meng4ku telah memperdayakan lelaki itu melalui sebuah laman sosi4l.

Kedua-dua mereka dihad4pkan ke M4hkamah Pangkalan Bun, Jumaat lalu untuk did4kwa di atas kes4lahan berkhaIwat dan melakukan hubungan s3ks dengan kaum sejen1s.

Kasih4n Zaman sek4rang j4nt1na pun boleh ditipu..Apatah lagi benda lain.Semoga kita semva dil1ndungi dari tipudaya dunia.

SUMBER:DuniaSosial

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Nyaris disaman, pemuda minta maaf tuduh Aeril Zafrel & Wawa Zainal terima duit PN

Pasangan selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sekali lagi menjadi mangsa tuduhan apabila menerima imbuhan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *