[SERAM] Budak Perempuan Ni Suka Main & Tidur Dengan Anak Patung Kesayangan Berupa ‘P0c0ng’

Kalau masih ingat lagi, dulu-dulu ada filem anak patung ser4m yang ‘bernyawa’ iaitu Chvkky. Melihat mukanya saja yang berjahit itu pun sudah bikin meremang bulu roma.

Tapi apa yang berlaku di Indonesia ini memang betul-betul menyer4mkan. Baru-baru ini tular beberapa foto seorang kanak-kanak perempuan yang bergambar bersama anak patung kes4yangannya.

Namun anak patung itu bukanlah secomel Teddy Bear mahupun Barbie Doll, tapi ia menyerupai salah satu makhlvk halus paling ditakuti masyarakat Melayu khususnya, iaitu poc0ng.

Kelihatan kanak-kanak ini tidak rasa kekok nak memeluk anak patung itu. Malah ia selamba ‘mengaj4knya’ untuk bergambar bersama-sama di depan kamera.

Jika diperhatikan, kanak-kanak ini begitu menyayangi anak patvng berkenaan hingga menyol3knya dengan alat solek, barangkali untuk kelihatan lebih cantik.

Tidak pasti ia berasal dari mana, tapi gambar-gambar yang dikongsikan melalui akaun Twitter Cryptovasi itu mencetus perbualan ramai.

Sumber: Kumparan / Twitter

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *