[VIDEO] Seorang Gadis TikTok M4ut Terj4tuh Dari Tingkat 9 Ketika Sedang Merakam Gambar Selfie Matahari Terbenam Di Atas Bumbung..

Seorang gadis TikTok m4ut terj4tuh d4ri bangunan 9 tingkat s3lepas memanjat bumbung bangunan kedi4man bagi mer4kam video/gambar untuk k4ndungan akaun TikToknya.

Kubra Dogan, 23, terd4hulu menzi4rahi sepupunya, Helen, 16, pada Jumaat lalu di Istanbul, Turki seb3lum kedua-dva mereka mengambil keputvsan untuk membuat rakaman video di atas bumbvng.

Kebetulan pada ketika 1tu mat4hari sedang terbenam (jam 7.30 petang) dan dua gadis berkenaan seg3ra mem4njat bumbung untuk merakamkan d3tik indah itu sambil berselfi3.

Dalam masa yang s4ma, Dogan meminjak bahagian bumbung berw4rna kelabu tanpa menyedari penutup 1tu sebenarnya adalah plastik, menyeb4bkan penutup tersebut pec4h dan Dog4n terj4tuh dari ketinggian 160 k4ki.

Sepvpunya y4ng terk3jut melihat kej4dian itu segera berlari ke rumah dan memb3ritahu k3lu4rga mengenai apa yang telah berlaku lalu membuat panggilan kec3masan untvk m3minta bantuan.

Beb3rapa minit kemvdian, paramedik tiba di tempat kejadian. Malangnya Dogan dis4hkan telah men1nggal dunia tanpa sempat diberikan sebarang bantuan pervbatan.

Ahli keluarga m4ngsa sedang mempertimbangkan untuk memfailkan s4man terhadap kontraktor bangvnan yang dipertanggungjawabkan kerana memasang penutup plastik tersebvt. Mereka nekad untuk mengheret kontraktor berkenaan ke mahkamah untuk m3nuntut keadilan bagi pihak Dogan.

Sumber: Daily Mail

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

Budak Menangis ‘Histeria’ Tak Ada Internet Punya Pasal “ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Ke Kampung”

Tak Ada Internet Punya Pasal, Budak Menangis ‘Hist3ria’ Tak Nak Ikut Keluarga Balik Kampung Tinggal …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!