Seorang Pejalan Kaki Warga Emas M4ut Selepas Dipercayai Dir3mpuh Sebuah Motosikal

HULU SELANGOR – Seorang pejalan kaki warga emas m4ut selepas dipercayai dir3mpuh sebuah motosikal di Jalan Koskan, dekat sini hari ini.

Ketua Polis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Arsad Kamaruddin berkata, kaunter aduan trafik menerima laporan kem4langan tersebut pukul 5.30 petang.

“Kemal4ngan melibatkan sebuah motosikal j3nis Honda RS150 yang ditunggang seorang lelaki tempatan berusia 24 tahun d3ngan pejalan kaki berusia 77 tahun.

“Semasa kejadian, motosikal datang dari arah Sungai Choh menuju ke arah Subang dan sebaik sampai di lokasi kejad1an, dia dipercayai g4gal mengelak lalu mer3mpuh m4ngsa yang cuba melintas j4lan berkenaan,” ujarnya dalam kenyataan hari ini.

Menurutnya, kemalangan itu menyebabkan penunggang motosikal cedera ringan manakala pejalan kaki men1nggal dunia di tempat kejadian.

Katanya, mangsa dibawa ke Hospital Kuala Kubu Bharu untuk bedah siasat dan kes disiasat di bawah Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat mengenai kem4langan terbabit agar menyalurkan maklumat kepada pihak polis untuk tindakan selanjutnya.

SUMBER:K online

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *