“Lapik apa bawah kereta tu?” – Warganet Bingung Tengok Kereta ‘Berjalan’ Atas Air Di Tasik Banding

Pelik tapi benar. Itulah yang boleh dik4takan lepas tengok v1deo ni. Mula-mula macam susah nak percaya ada ker4ta terapung, tapi bila t3ngok balik betul-betul, logik je.

Haa… kali ni min nak share dengan kor4ng satu video dan beber4pa gambar yang menunjukkan sebuah kereta ‘ter4pung’ di tengah tasik. Korang t3ngok dulu video @zuhailzaini dan gamabr d4ri Facebook Abdul Mutalib Ahmad 4at bawah ni.

Ingat betul-betul ter4pung

Lama gak min tengok g4mbar dan video ni. Ingatkan betul-betul ter4pung, rupanya ada lapik kat b4wah tu. Lapik dengan apa, entahlah min pvn tak jumpa jawapan. Korang rasa ap4 yang buat kereta tu terapung?Kan… min pun mula-mula n4mpak macam kereta tu berjalan atas a1r. Mungkin ada rakit ke apa-apa kat baw4h tu, tu yang nampak macam terapvng.

Kreatif kan orang yang ad4 idea untuk bagi kereta ni terapvng. Mudah-mudahan selamat lah sampai ke destinasi.

Jangan risau, kita buat dia, bukan dia buat kita. Memang t3rbaik lah teknologi mudah macam ni. Senang nak bawak kereta rentas t4sik.

Logik juga macam ni. Tapi kita boleh agak je lah. Yang betvl-betul buat tu yang tahu. Dia punya skill memang hebat lah, siap boleh apvngkan kereta atas tasik. Memang terbaik!

SUMBER:Lobakmerah

PERHATIAN:KEPADA PEMBACA SEMUA JANGAN TINGGALKAN KOMEN HINAAN ATAUPUN CACIAN. PIHAK KAMI TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB KE ATAS SEBARANG RISIKO YANG TERJADI..
JANGAN KETINGGALAN JUGA UNTUK MENGIKUTI KISAH – KISAH MENARIK  YANG KAMI KONGSIKAN DI BAWAH.

JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE>>>

FOLLOW KAMI DI PAGE….

TERIMA KASIH

About admin

Check Also

“Korang Pernah Musnahkan Nama Aku..” – lama pendam, Mamat buka cerita sebenar pasal kumpulan sepah

Pelawak, Mamat Sepah ada berkongsi kisah mengenai perpecahan kumpulan lawak yang dianggotainya bersama Jep dan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *